miercuri, 18 ianuarie 2012

Muzica pe înţelesul copiilor



Seria de ateliere lunare „Muzica pe înţelesul copiilor” continuă in 5 februarie 2012 cu Flautul magic al lui Mozart.
Mozart, copilul minune al muzicii, a compus o operă în care un flaut magic îi ajută pe prinţul Tamino, pe prinţesa Pamina dar şi pe păsărarul Papageno să înveţe ce înseamnă valori precum bunătatea, cinstea sau respectul cuvântului dat.
Vor fi ascultate şi explicate cele mai importante momente din opera Flautul fermecat. În acelaşi timp, copii vor fi familiarizaţi cu profesii din lumea operei precum: compozitorul, dirijorul, regizorul, soliştii.
De asemenea, copii vor avea o probă „practică”, care va consta într-un exerciţiu în care vor simula dirijarea unei orchestre profesioniste.
Atelierul va avea loc duminică, 5 februarie, ora 15.00, la adresa din str. Jean Louis Calderon nr. 68.
Instructorul atelierului va fi Dana Rădulescu, soprană şi doctor în muzică, care doreşte să le povestească copiilor că muzica este cel mai simplu şi minunat lucru de pe planeta noastră.
Înscrierile se pot face la adresa de email: danasopran@gmail.com până la data de 3 februarie. Costul unui atelier va fi de 50 ron/copil (va rog frumos sa achitati si costurile transferului bancar). Părinţii îi pot însoţi pe copii gratuit.
Menţionăm că înscrierea va fi considerată finalizată numai după virarea taxei de participare în contul IBAN:RO45 RZBR 0000 0600 1055 7063, deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Victoria, pe numele Daniela Rădulescu. A se menţiona la detaliile tranzacţiei numele copilului înscris.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu