duminică, 16 mai 2010

Vă aşteptăm pe 22 mai la o prima intalnire din modulul despre Imperiul Roman şi putem relua la cererea a minim 3 doritori cele despre Egiptul Antic şi Grecia Antică.

Pentru a folosi o gamă cat mai variată de tehnici artistice şi pentru ca produsele create de copiii dvs. să rămân în posesia dvs., vă vom ruga să contribuiţi pentru materiale cu suma de 175 Ron/ modul lunar (pentru grupe de lucru de pana la 5 copii) sau 130 Ron/ modul lunar (pentru grupe intre 6 si 10 copii). În cazul participării unui copil la două module sau a înscrierii a doi copii, vom acorda reduceri. Acceptam inscrieri in orice moment cu conditia anuntarii cu cel putin 3 zile inainte de prima participare pentru a avea timp sa va pregatim materialele.

Vă rugăm să ne transmiteţi numele şi vârsta copilului dvs. la istoriaarteipentruceimici@gmail.com sau prin SMS la nr. mobil 0742349854. Suntem deschişi oricărei colaborări la sediul dvs. (grădiniţă, şcoală, after-school). Programul activitatilor va fi realizat in functie de solicitarile dvs., de preferat vinerea si sambata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu