joi, 11 februarie 2010

Tehnici artistice si Mestesuguri




În atelierul „Tehnici artistice şi mesteşuguri” ne propunem realizarea de măşti veneţiene, să decorăm vase/vaze/ghivece, să pictăm pe sticlă, să modelăm în ipsos şi în lut, să ne jucăm cu mozaicuri şi să realizăm mici cadouri. Vom personaliza eşarfe, gentuţe, fulare şi tricouri cu motive decorative inspirate de opere de artă binecunoscute şi vom încerca să redăm costume de epocă, înţelegând utilitatea diverselor piese vestimentare.

Vom folosi diferite tehnici artistice: contur, umbre, nuanţe închis-deschis; paletă cromatica; culori primare-secundare-intermediare, colaj, mozaic, modelaj, lemn şi hârtie. La sfârşitul atelierului vom pregăti o expoziţie unică făcându-i o scurtă prezentare, pregătind etichetele şi punând în valoare obiectele create împreună.

Folosind metode şi materiale împrumutate sau inspirate de cele folosite în muzeele din străinătate, ne propunem să oferim o alternativă de petrecere a timpului liber care să nu presupună folosirea calculatorului sau a televizorului.

Pentru a folosi o gamă cît mai variată de tehnici artistice şi pentru ca produsele create de copiii dvs. să rămân în posesia dvs., vă vom ruga să contribuiţi cu suma de 200 Ron. În cazul înscrierii a doi copii, vom reduce suma la 350 Ron.

Vă rugăm să ne transmiteţi numele şi vârsta copilului dvs. la istoriaarteipentruceimici@gmail.com sau prin SMS la nr. mobil 0742349854. Suntem deschişi oricărei colaborări la sediul dvs. (grădiniţă, şcoală, after-school) şi vă aşteptăm propunerile pentru un interval orar.

Activitatile vor avea loc la sediul ceainăriei – librăriei de carte franceză C'arthé (str. C.A. Rosetti nr. 38, ap. 2 la intersecţia cu str. Jean Louis Calderon), marţea de la 17:00. Duminica ne întâlnim la UNAgaleria de la ora 10:00 pentru acelaşi atelier.


Oana Marinache
Coordonator Proiecte Tineret A.P.E.A.D.D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu