duminică, 14 februarie 2010

Concurs


Dragi părinţi,

Pentru că suntem la început de drum şi dorim să apropiem copiii şi familiile de istoria artei, vă oferim următoarea provocare:

Persoanele care vor putea promova modulele de IST.ART printre prieteni, colegi şi cunoştinţe şi vor reuşi să înscrie minim patru copii (vârsta minimă 5 ani) la programele noastre, va câştiga o participare gratuită pentru propriul copil la un modul la alegere.

Concursul se termină pe 3 martie pentru a putea începe activităţile vineri, 5 martie 2010.

Modulele sunt următoarele:

1.Să descoperim misterele lumii antice: Egiptul Antic

Atelierul se va desfasura la Universitatea Naţională de Arte, str. Gen. Budisteanu nr. 10 (ca punct de reper, UNAGaleria este lângă biserica Manea Brutaru, strada fiind paralelă cu Calea Victoriei), vinerea de la ora 18:00 sau sâmbăta de la ora 14:00. Durata atelierului este de o oră şi jumătate.

2. Istoria artei pentru cei mici

Atelierul se va desfasura la Universitatea Naţională de Arte, str. Gen. Budisteanu nr. 10 (ca punct de reper, UNAGaleria este lângă biserica Manea Brutaru, strada fiind paralelă cu Calea Victoriei), sâmbăta de la 15:30. Durata atelierului este de o ora şi jumătate.

3. Tehnici artistice şi mesteşuguri

(realizarea de măşti veneţiene, să decorăm vase/vaze/ghivece, să pictăm pe sticlă, să modelăm în ipsos şi în lut, să ne jucăm cu mozaicuri şi să realizăm mici cadouri, vom personaliza eşarfe, gentuţe, fulare şi tricouri cu motive decorative inspirate de opere de artă binecunoscute şi vom încerca să redăm costume de epocă, înţelegând utilitatea diverselor piese vestimentare).

Activitatile vor avea loc la sediul ceainăriei – librăriei de carte franceză C'arthé (str. C.A. Rosetti nr. 38, ap. 2 la intersecţia cu str. Jean Louis Calderon), duminica între 11:00 şi 13:00.

Oana Marinache
Coordonator Proiecte Tineret A.P.E.A.D.D.
http://istoriaarteipentruceimici.blogspot.com/
istoriaarteipentruceimici@gmail.com
0742349854

2 comentarii:

  1. Am pus anuntul pe pagina de facebook Parenting.ro. Sunt aproape 1500 de persoane inscrise, poate se inscrie careva. Succes! Mihaela Zaharia

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumim din tot sufletul pentru ajutor. O sa creez si eu o pagina pentru popularizare.

    RăspundețiȘtergere