miercuri, 3 februarie 2010

Ateliere de creatie IST.ART: Sa descoperim misterele lumii antice


In luna martie 2010 va invitam sa descoperiti Lumea Egiptului Antic!

Atelierele de creatie se adreseaza in special copiilor (incepand cu 3 ani) curiosi sa cunoasca lumea antica prin intermediul unor metode de educatie non-formala care sa le dezvolte imaginatia si talentul artistic.

Nedorind sa fie o simpla prelegere sau doar un curs de desen/pictura, ne propunem cunoasterea principalelor divinitati egiptene si a monumentelor clasice prin activitati interactive si de creatie cum ar fi desen, colaj, modelaj, decupaj, mima si scenete, puzzle, creatie vestimentara si decoratie interioara.

Ceea ce ne-am dori este un exercitiu de imaginatie legat de lumea antica din mai multe puncte de vedere (istorie, arhitectura, viata cotidiana), desigur pe inteleseul celor mici care sa se implice in crearea unor obiecte asemanatoare unor opere de arta cunoscute.

Folosind metode si materiale imprumutate sau inspirate de cele folosite in muzeele din strainatate, vom incerca sa oferim o alternativa de petrecere a timpului liber care sa nu presupuna folosirea calculatorului sau a televizorului.

Vom organiza atelierul vinerea de la 18:00 sau sambata de la ora 14:00 in functie de solicitari. Durata atelierului este de o ora si jumatate.

Spatiul de desfasurare se afla in cadrul Universitatii Nationale de Arte din str. Gen. Budisteanu nr. 10. Ca punct de reper, UNAGaleria este langa biserica Manea Brutaru, strada fiind paralela cu Calea Victoriei.

Pentru a folosi o gama cat mai variata de tehnici artistice si pentru ca produsele create de copiii dvs. sa raman in posesia dvs., va vom ruga sa contribuiti cu suma de 175 Ron/ modul lunar (8 sedinte). In cazul participarii unui copil la doua module sau a inscrierii a doi copii, vom reduce suma la 275 Ron/ 2 module.

Va multumim si va asteptam cu mult entuziasm.

Oana Marinache
Coordonator Proiecte Tineret
Asociatia pt. Parteneriat Euro-Atlantic si Dezvoltare Durabila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu