luni, 10 iunie 2013

Ateliere de istoria arhitecturii bucureștene la StreetDelivery 2013

Între 14 şi 16 iunie 2013, Fundaţia Cărtureşti şi Ordinul Arhitecţilor din România organizează în Bucureşti, Timişoara şi Iaşi o nouă ediţie Street Delivery, eveniment-manifest de urbanism, arhitectură şi arte care îşi propune recuperarea peisajului urban de către pietoni şi comunitate. În București zona pietonală este de la Grădina Icoanei pe str. Arthur Verona.
Programul va fi disponibil la http://www.streetdelivery.ro/ și https://www.facebook.com/StreetDelivery
Asociația Istoria Artei îi invită pe elevi la ateliere de istoria arhitecturii bucureștene susținute de istoric Alina Havreliuc:Sâmbătă, 15 iunie, de la 17:00-19:00
Duminică, 16 iunie, de la 11:00 - 13:00
în fața grădinii Ordinului Arhitecților din România (O.A.R.)
 Pentru că locurile pe băncuțe sunt limitate la 10-12, vom organiza atelierele la fiecare jumătate de oră pentru a permite accesul cât mai multor copii. Pentru o bună organizare, mai ales că duminică vom avea și invitații unei școli, vă rugăm să confirmați participarea pe e-mail cu menționarea numelui si vârstei copilului și orei dorite.
Atelierele se adresează elevilor din clasele primare și gimnaziale, introducând povești legate de legendele fondării orașului, Marele Foc de la 1847, evoluția construcțiilor și a meșteșugurilor, activități creative din caietul ” Pe urmele arh. Cristofi Cerchez prin București”. Participarea este gratuită, copiii primind materialele de lucru.



Oana Marinache
http://asociatiaistoriaartei.blogspot.ro/
http://istoriaarteipentruceimici.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu