marți, 11 octombrie 2011

Animale disparute, atelier de istorie si creatie pentru 3-4 ani






Perioada:duminica, 4-18 decembrie, 15:00 – 16:00
Loc de desfășurare: str.Jean Louis Calderon nr. 68

Atelierul este conceput să ofere un minim de informație despre animale preistorice disparate, accentual punându-se pe epoca de gheață. Prezentarea vizuală se bazează pe reproduceri, reconstituiri schelete, jucării, materiale sonore, mini-documentare și secvențe din filme cu subiecte preistorice. Temele propuse sunt:

Smilodon, pisica cu colți-pumnal; Mamut de stepă. Mamut lânos
Povestea puiului descoperit în Siberia; Mastodont
Rinocer lânos; Urși și lupi preistorici

În partea a doua a atelierului cei mici vor fi implicați în activități creative cum ar fi: găsire în nisip și asamblarea scheletului de mamut, modelare animale, pictare cu mâinile și pe piatră.


Pentru detalii şi înscrieri vă rugăm să ne contactaţi cu numele, vârsta copilului și nr. telefon părinte la istoriaarteipentruceimici@gmail.com . Înscrierea se face fie pentru toate cele 3 ateliere (150 Ron) sau se consideră o întâlnirea individuală (50 Ron), in ambele cazuri plata se face în avans până în data de 2 decembrie 2011; va rugam sa includeti comisionul bancar de 4-5 Ron in suma transferata (155 Ron). In cazul în care nu se poate ajunge la un atelier, un alt copil trimis de dvs. poate participa, banii nu se restituie. Materialele rămân în posesia dvs. și informațiile prezentate vi se transmit pe e-mail. Prezența unui părinte este obligatorie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu