joi, 18 august 2011

Atelierele lunii septembrie - duminica - Galeria 418


3. Lumea dinozaurilor

Duminică, 16:30-18:00

Ce poate fi mai fascinant pentru cei mici decât minunata lume a dinozaurilor? Inspirați de poveștile lor, vom încerca să recreem o lume de demult dispărută și să aflăm ce este adevărat sau mit.
Temele propuse sunt: ouă și pui, anatomie și asamblare oase de dinozaur, teoriile dispariției, cum se formează fosilele, munca paleontologului, dinozaurii pitici de Hațeg, mediul de viață și flora în Triasic, Jurasic și Cretacic, reptile marine și zburătoare, specii și caracteristicile unora dintre cei mai cunoscuți dinozauri.



Perioada: 4-25 septembrie 2011

Loc de desfășurare: Galeria 418, Intrarea Armașului nr. 12, etaj 2 (prima la stânga după Țăndărică, piața Lahovary)

Cost: 130 Ron programul lunar sau 50 Ron/intalnirea individuala (prezența părinților este inclusă). Atelierul despre dinozauri costă 150 Ron pentru procurarea oaselor de dinozaur/ schelet de asamblat. Materialele de lucru rămân în posesia dvs. și prezentările vă sunt transmise pe e-mail. În cazul în care nu se poate ajunge la un atelier, un alt copil trimis de dvs. poate participa, banii nu se restituie pentru că materialele de lucru și chiria se achită din timp. Detalii legate de modalitățile de plată și orice alte sugestii la istoriaarteipentruceimici@gmail.com Inscrierile se termină pe data de 2 septembrie 2011. Atelierul se desfășoară dacă sunt minim 10 copii înscriși.

Urmăriți programele Asociației Istoria Artei pe: http://istoriaarteipentruceimici.blogspot.com/
Oana Marinache, istoric de artă


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu