vineri, 2 iulie 2010

Antique c’est chique, str. Arthur Verona, 3-4 iunie


Ist Art va reinvia arta si cultura Egiptului antic, ale Imperiului roman si ale celui grecesc, in acest sfarsit de saptamana, pe Strada Arthur Verona, din capitala, in cadrul targului de antichitati Antique c’est chique.

Pentru vizitatorii targului Antique c’est chique distractia va incepe dimineata, de la orele 11:00, sambata si duminica, cu Atelierul de istoria artei. Sustinut de Oana Marinache de la Ist Art, workshop-ul le va oferi ocazia, atat parintilor, cat si copiilor, sa reproduca unele dintre cele mai cunoscute opere de arta antice.

Dupa-amiaza de sambata este rezervata unui Atelier de lucru manual unde, sub indrumarea Elenei Teodosiu si Ramonei Marinache, vizitatorii vor avea posibilitatea de a confectiona papusi din linguri, modele textile si de hartie, de a decora masti venetiene, de a orna vase de lut si figurine de ipsos.

Mai mult decat atat, cei mici sunt asteptati si duminica dupa-masa la piesele de teatru de papusi puse in scena de asociatia Aliodor Imparat si la workshop-ul Povestea hartiei unde vor fi initiati in tainele artei origami.

Multumim organizatorilor pentru invitatie si va rugam sa vizitati http://www.targuribucuresti.ro/targuri/targ-de-antichitati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu