joi, 4 martie 2010

Observatii legate de inscriere

Deşi ne-am propus să lucrăm pe module lunare de la simplu la complex, vom încerca să concepem activităţi independente care să nu pună probleme în cazul în care nu puteţi să participaţi la o şedinţă. Vom restitui suma aferentă în cazul absenţei. De preferat, achitarea taxei de materiale se face la prima întâlnire, dacă însă vă este mai comod, putem conveni şi la achitarea la fiecare întâlnire (total/4).

Înscrierile au loc în orice moment din luna, rugămintea este de a ne anunţa cu câteva zile (cel tarziu joi seara) înainte de prima întâlnire pentru a avea timp să pregătim materialele pentru noii înscrişi.

Vă transmitem săptămânal în avans planul activităţilor şi aşteptăm propunerile dvs., suntem deschişi oricărei sugestii în măsura posibilităţii procurării materialelor. În orice situaţie avem activităţi de rezervă sau putem continua în întâlnirea viitoare.

Datorită vârstei relativ mici a copiilor, timpul povestirilor şi prezentărilor vizuale va fi relativ scurt şi se va pune accent pe interactivitate şi lucrul direct pentru o asimilare mai uşoară.

Modificare de orar: atat sambata cat si duminica ne intalnim la ora 10:00.

Vă mulţumim şi vă aşteptam !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu